Saringan Sink

  • Aksesoris Kamar Mandi Bathroom Sink Kuningan Pop munggah Sink Drain

    Aksesoris Kamar Mandi Bathroom Sink Kuningan Pop munggah Sink Drain

    Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.

    Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon

    Gaya Desain: Modern

    Panggonan Asal: Guangdong, China

    Garansi: 3 taun

    Perawatan lumahing: Chrome Plated

    Gaya: Push Down Pop-up

    Tipe: Sink Strainer

    Nama Produk: Wastafel Kamar Mandi Kuningan

    Warna: Silver

    Kustomisasi: Logo sing disesuaikan, kemasan sing disesuaikan.

    Dianggo: Bathroom Basin Sink

    Inner packing: tas gelembung, tas kain, werna putih utawa karton kerajinan

    Packing njaba: Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka syarat pelanggan.

  • Aksesoris jedhing Tabel Top Basin Bathroom Sink Kuningan Pop munggah Sink Saluran

    Aksesoris jedhing Tabel Top Basin Bathroom Sink Kuningan Pop munggah Sink Saluran

    Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.

    Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon

    Gaya Desain: Modern

    Panggonan Asal: Guangdong, China

    Garansi: 3 taun

    Perawatan lumahing: Chrome Plated

    Gaya: Push Down Pop-up

    Tipe: Sink Strainer

    Nama Produk: Wastafel Kamar Mandi Kuningan

    Warna: Silver

    Kustomisasi: Logo sing disesuaikan, kemasan sing disesuaikan.

    Dianggo: Bathroom Basin Sink

    Inner packing: tas gelembung, tas kain, werna putih utawa karton kerajinan

    Packing njaba: Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka syarat pelanggan.