Round Shape Simple Bathroom Floor Drainase Kuningan Floor saluran

Katrangan singkat:

Paket OEM, kanthi kerjasama jangka panjang, kita ora mung nawakake paket kasebut kanthi panyuwunan pelanggan, kita uga nggawe tape karo merek pelanggan, sing njamin panuku ender rumangsa tanggung jawab merek kasebut ora minangka barang umum.


Detail Produk

PABRIK

Tag produk

Detail Produk

Nomer Model: RS-FD04 Bahan: Kuningan Ukuran: 11/11CM ukuran luwih kasedhiya
Perawatan lumahing: polesan Aplikasi: Lantai, omah lan hotel Rincian Kemasan: Tas anyaman kanthi kothak hadiah, bisa nindakake paket OEM
Bobot: ≥270g MOQ: 10 PCS Werna: Black/Chorm/Brushed gold/Brushed Nickle

FAQ

1. Apa aku bisa supaya produk karo merek dhewe?

Ya, kita bisa laser print logo customer ing produk karo ijin lan surat wewenang saka pelanggan.Lan uga bisa nggawe kothak hadiah deign dhewe.

2. Kepiye kemampuan produksi pabrik sampeyan?
Pabrik Risingsun duwe lini produksi Lengkap kalebu Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line lan Assembling line.Kita bisa ngasilake produk nganti 50000 pcs saben wulan.

3. Apa wektu produksi sampeyan?

We duwe saham spare parts kanggo paling item.3-7 dina kanggo sampel utawa pesenan cilik, 15-35 dina kanggo wadhah 20ft.

Tanggal Pangiriman

Jumlah (Set) 1 - 50 51 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Taksiran Wektu (dina) 5 10 15 25 35

 

1. Round Shape Simple Style Kuningan lantai saluran

2. We nimbang kualitasdhisik, banjur rega, kita nyathet iki minangka produk sing tahan lama, kualitas minangka sing pertama.

3. paket OEM, karo kerjasama long term, kita ora mung kurban paket karo customer request, kita uga nggawe tape karo account customer kang, kang njamin panuku ender aran iki tanggung jawab dening account ora minangka item umum.

4. Pangiriman cepet nggawe bisnis luwih gampang kanggo nindakake marketing.

5. MOQ Low pas kerjasama pisanan, kanthi cara iki, bisa nguji kualitas lan layanan, banjur mutusake kerjasama bisnis jangka panjang.

6. QC skillful njamin kabeh item ing kualitas apik, tetep dhuwur wareg saka pelanggan.

Hfdfa64ca1f9d49be9daa913c7b5dadd9K

Deskripsi Produk

Hdd8e9a409b36487aad6ba09d05dce6d5o
H4d9c3985de3e46899e656d1989558aea9
H6cd23c34b8c64c77a54c5791d0dde7b64

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 微信图片_20220627155633微信图片_20220627155705微信图片_20220627155708微信图片_20220627155711

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita