Produk

  • Seni Bunga Kuningan Antik Ukiran Lantai Euro Saluran Saringan Lantai Persegi Saringan Kamar Mandi Anti Karat

    Seni Bunga Kuningan Antik Ukiran Lantai Euro Saluran Saringan Lantai Persegi Saringan Kamar Mandi Anti Karat

    Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.

    Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon

    Gaya Desain: Modern

    Panggonan Asal: Guangdong, China

    Garansi: 3 taun

    Perawatan lumahing: polesan

    Gaya: Saringan

    Tipe: Shower Floor Drain

    Warna: Chrome, Wire drawing, Gun Ashes, Black.Lan warna liyane disesuaikan.

    Bahan: Kuningan

    Dianggo: Bathroom Shower, Balkon, Sanitary, Toilet, Pawon.

    Jeneng produk: Linear Shower Drain

    Fungsi: Drainase Bangunan.

    Inner packing: tas gelembung, tas kain, werna putih utawa karton kerajinan

    Packing njaba: Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka syarat pelanggan.

  • Saluran Linear Stainless Steel Kualitas Tinggi kanggo Outlet Horizontal Kamar Mandi

    Saluran Linear Stainless Steel Kualitas Tinggi kanggo Outlet Horizontal Kamar Mandi

    Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.
    Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon
    Gaya Desain: Modern
    Panggonan Asal: Guangdong, China
    Garansi: 3 taun
    Perawatan lumahing: Dicet, Disikat, Gun Grey, Chrome
    Gaya: Saringan
    Tipe: Shower Floor Drain
    Warna: Chrome, Wire drawing, Gun Ashes, Black.Lan warna liyane disesuaikan.
    Bahan: Stainless Steel
    Dianggo: Bathroom Shower, Balkon, Sanitary, Toilet, Pawon.
    Jeneng produk: Linear Shower Drain
    Fungsi: Drainase Bangunan.
    Inner packing: tas gelembung, tas kain, werna putih utawa karton kerajinan
    Packing njaba: Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka syarat pelanggan.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Aksesoris Kamar Mandi Bathroom Sink Kuningan Pop munggah Sink Drain

    Aksesoris Kamar Mandi Bathroom Sink Kuningan Pop munggah Sink Drain

    Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.

    Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon

    Gaya Desain: Modern

    Panggonan Asal: Guangdong, China

    Garansi: 3 taun

    Perawatan lumahing: Chrome Plated

    Gaya: Push Down Pop-up

    Tipe: Sink Strainer

    Nama Produk: Wastafel Kamar Mandi Kuningan

    Warna: Silver

    Kustomisasi: Logo sing disesuaikan, kemasan sing disesuaikan.

    Dianggo: Bathroom Basin Sink

    Inner packing: tas gelembung, tas kain, werna putih utawa karton kerajinan

    Packing njaba: Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka syarat pelanggan.

  • Aksesoris Kamar Mandi Tabel Top Basin Bathroom Sink Kuningan Pop munggah Sink Drain

    Aksesoris Kamar Mandi Tabel Top Basin Bathroom Sink Kuningan Pop munggah Sink Drain

    Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.

    Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon

    Gaya Desain: Modern

    Panggonan Asal: Guangdong, China

    Garansi: 3 taun

    Perawatan lumahing: Chrome Plated

    Gaya: Push Down Pop-up

    Tipe: Sink Strainer

    Nama Produk: Wastafel Kamar Mandi Kuningan

    Warna: Silver

    Kustomisasi: Logo sing disesuaikan, kemasan sing disesuaikan.

    Dianggo: Bathroom Basin Sink

    Inner packing: tas gelembung, tas kain, werna putih utawa karton kerajinan

    Packing njaba: Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka syarat pelanggan.

  • Kuning Putih Wall Mounted Toilet Paper Holder Kothak Tisu Kamar Mandi

    Kuning Putih Wall Mounted Toilet Paper Holder Kothak Tisu Kamar Mandi

    Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.
    Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon
    Gaya Desain: Modern
    Panggonan Asal: Guangdong, China
    Garansi: 3 taun
    Bahan: Aluminium
    Gaya: Kertas Kamar Mandi
    Tipe: Kertas Kamar Mandi
    Jinis Kertas: Roll Paper lan Draw Paper
    Jeneng produk: Black Wall Mounted Toilet Paper Holder Bathroom Tissue Box
    Dianggo: Perkakas Kamar Mandi
    Fungsi: Paper Holder, Tissue Box
    Inner packing: tas gelembung, tas kain, werna putih utawa karton kerajinan

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Kuningan Square Water Bathroom Faucet Aksesoris Angle Valves toilet bidet semprotan aksesoris

    Kuningan Square Water Bathroom Faucet Aksesoris Angle Valves toilet bidet semprotan aksesoris

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Hotel, Kamar Mandi lan Pawon Gaya Desain Modern Panggonan Asal Guangdong, China Garansi 3 taun Sade Unit Single Type Water Control Valve Bahan Utama Kuningan Warna Brushed Nikel.Item Mateni Sudut Struktur Katup Jeneng Produk Katup Segitiga Fungsi Tutup Katup Kemasan batin Tas gelembung, tas kain, warna putih utawa karton kerajinan Kemasan njaba Karton kerajinan Paket bisa ditindakake minangka pelanggan...
  • Aksesoris Kran Kamar Mandi Angle Valves toilet bidet aksesoris semprotan

    Aksesoris Kran Kamar Mandi Angle Valves toilet bidet aksesoris semprotan

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Gaya Desain Hotel, Kamar Mandi lan Pawon Modern Panggonan Asal Guangdong, China Garansi 3 taun Unit Penjualan Bahan Utama Tunggal Item Kuningan Mati Sudut Struktur Katup Jeneng Produk Triangle Valve Fungsi Mati Valve Kemasan batin Tas gelembung, tas kain, warna putih utawa kerajinan karton Outer packing Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka syarat pelanggan.Keuntungan kita 1 - M...
  • Angle Valve Water Stop Valve Stop Square Handle Cepet Open Bathroom amba tutup

    Angle Valve Water Stop Valve Stop Square Handle Cepet Open Bathroom amba tutup

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Gaya Desain Hotel, Kamar Mandi lan Pawon Modern Panggonan Asal Guangdong, China Garansi 3 taun Unit Penjualan Bahan Utama Tunggal Item Kuningan Mati Sudut Struktur Katup Jeneng Produk Triangle Valve Fungsi Mati Valve Kemasan batin Tas gelembung, tas kain, warna putih utawa kerajinan karton Outer packing Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka syarat pelanggan.Keuntungan kita 1 - M...
  • Bathroom Sink Kapal Faucet Taps karo Campuran Warna Banyu Simpenan Basin Mixer Tap

    Bathroom Sink Kapal Faucet Taps karo Campuran Warna Banyu Simpenan Basin Mixer Tap

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Hotel, Kamar Mandi lan Pawon Gaya Desain Modern Panggonan Asal Guangdong, Chinac Warranty 3 taun Sade Unit Single Type Basin Faucets Bahan Utama Perawatan Permukaan Stainless Steel Item Dipoles Mateni Sudut Struktur Katup Jeneng Produk Triangle Valve Fungsi Mati Valve Inner packing Tas gelembung, tas kain, warna putih utawa karton kerajinan Outer packing Kerajinan karton Paket bisa d...
  • Hot Sell Seng Chrome Kuningan Cartridge Toilet Angle Valve

    Hot Sell Seng Chrome Kuningan Cartridge Toilet Angle Valve

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Hotel, Kamar Mandi lan Pawon Gaya Desain Modern Panggonan Asal Guangdong, Chinac Garansi 3 taun Sade Unit Katup Kontrol Air Tipe Tunggal Bahan Utama Paduan Seng Item Mateni Sudut Struktur Katup Jeneng Produk Triangle Valve Fungsi Mati Valve Kemasan batin Tas gelembung, tas kain , werna putih utawa karton Kerajinan Outer packing Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka req pelanggan '...
  • Kamar Mandi Toilet Chrome Plated Kuningan Angle Valve

    Kamar Mandi Toilet Chrome Plated Kuningan Angle Valve

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Hotel, Kamar Mandi lan Pawon Gaya Desain Modern Panggonan Asal Guangdong, Chinac Garansi 3 taun Penjualan Unit Katup Faucet Tipe Tunggal Bahan Utama Kuningan Badan Utama lan Paduan Seng Nangani Item Mateni Sudut Struktur Katup Jeneng Produk Katup Segitiga Fungsi Tutup Katup Inner packing Gelembung tas, tas kain, warna putih utawa karton kerajinan Kemasan luar Karton kerajinan Paket bisa ditindakake minangka c...
  • Kuningan Body Zinc alloy Handle Angle valve Aksesoris kamar mandi keran banyu

    Kuningan Body Zinc alloy Handle Angle valve Aksesoris kamar mandi keran banyu

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Hotel, Kamar Mandi lan Pawon Gaya Desain Modern Panggonan Asal Guangdong, Chinac Warranty 3 taun Sade Unit Single lumahing perawatan polesan Bahan Utama Kuningan Body Seng alloy Warna Brushed Nikel.Item Mateni Sudut Struktur Katup Nama Produk Katup Segitiga Fungsi Katup Mati Kemasan batin Tas gelembung, tas kain, warna putih utawa karton kerajinan Kemasan luar Karton kerajinan Paket ...