Lantai Kuningan Drain

  • Seni Bunga Kuningan Antik Ukiran Lantai Euro Saluran Saringan Lantai Persegi Saringan Kamar Mandi Anti Karat

    Seni Bunga Kuningan Antik Ukiran Lantai Euro Saluran Saringan Lantai Persegi Saringan Kamar Mandi Anti Karat

    Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.

    Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon

    Gaya Desain: Modern

    Panggonan Asal: Guangdong, China

    Garansi: 3 taun

    Perawatan lumahing: polesan

    Gaya: Saringan

    Tipe: Shower Floor Drain

    Warna: Chrome, Wire drawing, Gun Ashes, Black.Lan warna liyane disesuaikan.

    Bahan: Kuningan

    Dianggo: Bathroom Shower, Balkon, Sanitary, Toilet, Pawon.

    Jeneng produk: Linear Shower Drain

    Fungsi: Drainase Bangunan.

    Inner packing: tas gelembung, tas kain, werna putih utawa karton kerajinan

    Packing njaba: Kerajinan karton Paket bisa rampung minangka syarat pelanggan.

  • Kuningan Floor Shower Saluran Bathroom Shower Long Linear Shower Grate Floor Saluran

    Kuningan Floor Shower Saluran Bathroom Shower Long Linear Shower Grate Floor Saluran

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Hotel, Jedhing lan Pawon Gaya Desain Modern Panggonan Asal Guangdong, China Warranty 3 taun lumahing perawatan Chrome Plated Style Strainer Tipe Shower Floor Drains Warna Black, lan luwih werna kasedhiya Material Stainless Steel Dianggo Bathroom Shower, loteng, Sanitary, Toilet, Pawon.Jeneng Round Straight Floor Drain Fungsi Guna Ganda Drainase, anti-blocking, anti-korosi, deodoran, serangga pro...
  • Kamar Mandi Toilet Kuningan Lantai Saluran

    Kamar Mandi Toilet Kuningan Lantai Saluran

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Hotel, Jedhing lan Pawon Gaya Desain Modern Panggonan Asal Guangdong, China Warranty 3 taun lumahing perawatan Chrome Plated Style Strainer Tipe Shower Floor Drains Warna Black, lan luwih werna kasedhiya Material Stainless Steel Dianggo Bathroom Shower, loteng, Sanitary, Toilet, Pawon.Jeneng Round Straight Floor Drain Fungsi Guna Ganda Drainase, anti-blocking, anti-korosi, deodoran, serangga pro...
  • Lantai Kamar Mandi Kuningan Saluran Pancuran Persegi

    Lantai Kamar Mandi Kuningan Saluran Pancuran Persegi

    Rincian Cepet Advantanges MOQ Cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi Hotel, Jedhing lan Pawon Gaya Desain Modern Panggonan Asal Guangdong, China Warranty 3 taun lumahing perawatan Chrome Plated Style Strainer Tipe Shower Floor Drains Warna Black, lan luwih werna kasedhiya Material Stainless Steel Dianggo Bathroom Shower, loteng, Sanitary, Toilet, Pawon.Jeneng Round Straight Floor Drain Fungsi Guna Ganda Drainase, anti-blocking, anti-korosi, deodoran, serangga pro...
  • Saluran Lantai Pancuran

    Saluran Lantai Pancuran

    Product Detail Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon Gaya Desain: Panggonan Modern Asal: Guangdong, China Garansi: 3 taun Perawatan Permukaan: Electroplated Gaya: Strainer Type: Shower Floor Drains Werna: Ireng, Abu-abu, Perak, lan warna liyane sing kasedhiya Ukuran: 8.3cm x 15/20/30cm lumahing: polesan Dianggo: Bathroom Shower, loteng, Sanitary, Toilet, Pawon.Jeneng: Saluran Lantai Lurus Babak Guna kaping pindho Fungsi: Drainase, anti-blocking, anti-korosi, ...
  • Pancuran Kuningan Pancuran Pancuran Lantai Kamar Mandi

    Pancuran Kuningan Pancuran Pancuran Lantai Kamar Mandi

    Advantanges: MOQ cilik kanggo kabeh werna.Aplikasi: Hotel, Kamar Mandi lan Pawon Gaya Desain: Panggonan Modern Asal: Guangdong, China Garansi: 3 taun Perawatan Permukaan: Gaya Dipoles: Jenis Saringan: Pancuran Lantai Pancuran Werna: Ireng, Permukaan Warna sing Disesuaikan: Dipoles Panggunaan: Pancuran Kamar Mandi, Balkon, Sanitary, Toilet, Pawon.Jeneng: Fitting Kamar Mandi Fungsi: Drainase, anti-blocking, anti-corrosion, deodoran, anti serangga, anti-backwater.Inner packing: tas gelembung, tas kain, warna putih...
  • Lantai Kuningan Drain

    Lantai Kuningan Drain

    Detail Produk Nomor Model: RS-FD10 Bahan: Kuningan Ukuran: 8*30CM Perawatan Permukaan: Dipoles Aplikasi: Lantai, omah lan hotel Rincian Kemasan: Tas anyaman karo kotak hadiah, bisa nindakake paket OEM Bobot: ≥1081g MOQ: 10PCS Warna: Hitam /Chorm/Brushed emas/Brushed Nickle FAQ 1. Bisa njaluk conto?Ya, pesenan sampel tansah ditampa lan ora ana MOQ kanggo urutan sampel.Nguji kualitas sadurunge produksi massal, kita uga seneng karo cara iki.2. Apa MOQ sampeyan?100pcs kanggo umume item nanging kanggo ...
  • Pop Up Kuningan Floor Drain 10x10CM 12x12CM 15x15CM OEM Gaya dan Warna

    Pop Up Kuningan Floor Drain 10x10CM 12x12CM 15x15CM OEM Gaya dan Warna

    Square pop munggah saluran kuningan lantai, pasar utamané mung 10cm * 10cm ukuran karo mbukak biasa, nanging karo panjalukan pasar, kita wis dikembangaké mbukak luwih akeh anyar karo jamur kita.Amarga umume produk digawe saka kuningan, kita tetep akeh bahan mentah kanggo njamin produksi cepet.Kanthi mbukak luwih akeh, ora gampang diblokir.

  • Saluran Lantai Kuningan Tersembunyi Suqare 10×10 12×12 15×15

    Saluran Lantai Kuningan Tersembunyi Suqare 10×10 12×12 15×15

    Square Hidden Style Kuningan lantai saluran, pasar utamané mung duwe 10cm * 10cm ukuran lan 15cm * 15cm ukuran karo mbukak biasa, nanging karo kita 3 taun marketing saran, kita wis dikembangaké anyar luwih akeh mbukak karo cetakan pribadi kita, 12CM * 12CM karo amba pambuka .Iki ngandika dhuwur saka pelanggan, karo Highly ngandika saka pangguna pungkasan.

  • Sederhana Square Bathroom Floor Drainase Kuningan Floor drain 10x10cm

    Sederhana Square Bathroom Floor Drainase Kuningan Floor drain 10x10cm

    Saluran lantai kuningan Gaya Sederhana, pasar utamane mung duwe ukuran 10cm * 10cm lan ukuran 15cm * 15cm kanthi mbukak biasa, nanging kanthi umpan balik pemasaran 3 taun, kita wis ngembangake bukaan sing luwih akeh kanthi cetakan pribadi, kanthi 10cm * 10cm, 12cm * 12cm lan 15cm * 15cm kabeh ukuran karo opener amba.Iki mbantu akeh pelanggan entuk bisnis luwih akeh.

  • Round Shape Simple Bathroom Floor Drainase Kuningan Floor saluran

    Round Shape Simple Bathroom Floor Drainase Kuningan Floor saluran

    Paket OEM, kanthi kerjasama jangka panjang, kita ora mung nawakake paket kasebut kanthi panyuwunan pelanggan, kita uga nggawe tape karo merek pelanggan, sing njamin panuku ender rumangsa tanggung jawab merek kasebut ora minangka barang umum.

  • Wider Opening Kuningan Bathroom floor drain 12x12CM

    Wider Opening Kuningan Bathroom floor drain 12x12CM

    Paket OEM, kanthi kerjasama jangka panjang, kita ora mung nawakake paket kasebut kanthi panyuwunan pelanggan, kita uga nggawe tape karo merek pelanggan, sing njamin panuku ender rumangsa tanggung jawab merek kasebut ora minangka barang umum.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2