. Babagan Kita - Shenzhen Rising Sun Co LTd

Babagan awake dhewe

bab-1

Shenzhen Rising Sun Co LTd, iku pabrik lokal ing Jiangmen, China lan khusus ing R&D lan manufaktur aksesoris padusan.

We utamané melu ngrancang, Manufaktur lan dodolan saluran deodorant anyar, saluran padusan stainless steel, saluran triangle lan saluran kothak, digunakake ing kamar padusan.Saluran deodoran anyar kita katon anyar, gampang diganti lan diresiki, lan ora tau teyeng sajrone urip, kanthi area bengkel 5000 meter persegi, lan luwih saka 10 taun ing industri iki, kita uga wis ngetrapake akeh paten kanggo umume kita. model anyar saka saluran padusan lan sawetara wis certified dening CE, CUPC, WATERMARK, etc.

babagan (4)

Asalé saka idea desain Eropah, digabungake karo R & D gagasan kita dhewe, saluran padusan kita banget competitive ing desain, kualitas lan rega.We strictly digawe bagean miturut syarat Sistem Manajemen Kualitas ISO, saka pengadaan bahan baku, stamping bagean, mlengkung, welding kanggo ngrampungake perakitan.Saben langkah, kita bakal tindakake prosedur pengawasan.Sadurunge ngemas, kita uga nindakake tes bocor welding 100% minangka syarat pelanggan, yen ana kebocoran pelanggan sambat sawise instalasi, nyebabake karusakan sing ora bisa didandani kanggo pelanggan.

Kita wis nggedhekake garis bisnis ing masalah covid-19, amarga sawetara pelanggan ora bisa teka ing China kanggo mriksa lan tuku, pisanan kita mung kanggo bantuan biasa, kanthi kapercayan saka pelanggan, duwe akeh bisnis lan panjaluk, dadi kita kudu nggawe klompok anyar kanggo bisa kanggo sumber lan pengawasan banget.Saiki kita ora mung nindakake bisnis sanitasi nanging uga pawon lan bahan konstruksi..

Kanthi semangat anyar kanggo tuwuh karo pelanggan bebarengan lan menang pindho iku goal inti.

masalah covid-19