Kabar

  • Cara milih saluran lantai

    Cara milih saluran lantai

    Saluran lantai minangka antarmuka penting sing nyambungake sistem pipa saluran lan lantai njero ruangan.Minangka bagéyan penting saka sistem got ing panggonan, sawijining kinerja langsung mengaruhi kualitas udhara njero ruangan, lan uga penting banget kanggo ngontrol ambu ora enak ing jedhing.
    Waca liyane
  • Tip instalasi saluran lantai kanggo kolam renang

    Tip instalasi saluran lantai kanggo kolam renang

    Iki minangka topik gedhe nanging uga penting kanggo kerja saben dina para pekerja instalasi saluran lantai.Kolam renang ora padha karo aplikasi hotel lan omah.Instalasi saluran lantai tansah dadi fokus utama para penggemar nglangi.Instalasi saluran banyu sing apik ing kolam renang ...
    Waca liyane
  • Apa dispenser sabun?

    Apa dispenser sabun?

    Kanthi mundhake ekonomi sosial, dispenser sabun utamane minangka barang sing kudu diduweni kanggo sawetara hotel sing dirating bintang ing jaman kepungkur, nanging saiki wong duwe syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo urip materi, lan dispenser sabun alon-alon uga mlebu ing kulawarga.Akeh wong sing ora ngerti, Dispenser sabun utama ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nggunakake dispenser sabun?

    Kepiye cara nggunakake dispenser sabun?

    Sawise tuku dispenser sabun, akeh wong mung nggunakake minangka botol sanitizer tangan otomatis.Aja katon ing dispenser sabun minangka produk prasaja sing otomatis lan dosis hand sanitizer.Nyatane, ing proses nggunakake dispenser sabun, isih akeh sing kudu digatekake ...
    Waca liyane
  • Apa dispenser sabun?

    Apa dispenser sabun?

    Dispenser sabun, uga dikenal minangka dispenser sabun lan dispenser sabun, ditondoi kanthi sanitizer tangan otomatis lan kuantitatif.Produk iki akeh digunakake ing jamban umum.Iku banget trep lan higienis kanggo nggunakake sabun kanggo ngresiki tangan lan karesikan liyane tanpa ndemek.Pengenalan produk...
    Waca liyane
  • Carane ngganti saluran lantai jedhing

    Carane ngganti saluran lantai jedhing

    Pancegahan panggantos saluran lantai jedhing 1. Sadurunge ngganti saluran lantai, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo informasi dhasar kayata panel lan ukuran specifications saluran lantai lawas saiki dienggo.Umume jedhing ing omah yaiku saluran lantai 10 * 10cm, lan ana uga ...
    Waca liyane
  • Apa sing bisa digunakake kanggo ngeruk saluran lantai?

    Apa sing bisa digunakake kanggo ngeruk saluran lantai?

    Ing urip saben dina, saluran lantai diblokir.Apa sing kudu ditindakake yen saluran lantai diblokir?Ing ngisor iki sawetara cara: 1. Sambungake selang ing cedhak klep sudut kanthi metode impact tekanan banyu, lebokake selang menyang saluran lantai nganti tekan posisi pamblokiran, blokir saluran lantai nganggo towe ...
    Waca liyane
  • Masalah apa sing kudu digatekake nalika milih saluran lantai?

    Masalah apa sing kudu digatekake nalika milih saluran lantai?

    ①, saluran lantai stainless steel, disaranake sampeyan kudu milih 304 stainless steel.Amarga saliyane 304 saluran lantai stainless steel, ana uga 202 saluran lantai stainless steel 3.04 saluran lantai stainless steel sing diarani saluran lantai stainless steel murni, sing meh ora ...
    Waca liyane
  • Apa luwih apik kanggo tuku stainless steel utawa tembaga kanggo saluran lantai?Kenging punapa?

    Apa luwih apik kanggo tuku stainless steel utawa tembaga kanggo saluran lantai?Kenging punapa?

    Nalika kita dekorasi omah kita, kita biasane milih saluran lantai.Kaya umume kulawarga, umume milih saluran 2 nganti 3 lantai ing jedhing.Kanggo bahan saluran lantai, ana rong jinis sing paling umum ing pasar saiki, yaiku saluran lantai stainless steel lan floo tembaga ...
    Waca liyane
  • Cukup milih selokan saluran lan saluran lantai pabrik susu / pabrik anggur / pabrik panganan / pawon tengah

    Cukup milih selokan saluran lan saluran lantai pabrik susu / pabrik anggur / pabrik panganan / pawon tengah

    Pabrik omben-omben Sistem saluran banyu pabrik minuman kudu nyukupi syarat lingkungan, lan kabeh peralatan kudu memenuhi standar pangukuran legal nasional;ana syarat tartamtu kanggo ukuran saluran lan saluran langsung.Divisi fungsional t...
    Waca liyane
  • Babagan cara ngresiki sumbatan piranti banyu!

    Babagan cara ngresiki sumbatan piranti banyu!

    Ana sawetara jinis piranti peluncuran, pisanan, jinis ngangkat, banjur piring flip lan jinis bouncing.Umumé, selokan iki wis digunakake kanggo dangu.Yen ora di resiki ing wektu, sifat mekanike ora gampang digunakake amarga akumulasi ...
    Waca liyane
  • Kepiye wong manca bisa teka ing China ing 2022?

    Bubar sawetara kanca takon babagan Kepiye wong manca bisa teka ing China ing 2022?Umume wong-wong mau sadurunge masalah covid iki, kaping pindho saben taun, kaping 4 setaun utawa malah ana sing tetep 120 dina ing China sajrone setaun.Mangkene masalah sing sampeyan kudu ngerti.Sajrone epidemi, beda ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2