. FAQs - Shenzhen Rising Sun Co LTd

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Bisa njaluk conto?

Ya, pesenan sampel tansah ditampa lan ora ana MOQ kanggo urutan sampel.Nguji kualitas sadurunge produksi massal, kita uga seneng karo cara iki.

2. Apa MOQ sampeyan?

100pcs kanggo paling item nanging kanggo klien anyar, jumlahe kurang uga welcome minangka pesenan nyoba.Kanggo saluran lantai, sawetara gaya kita duwe saham, ora ana MOQ.

3. Apa aku bisa supaya produk karo merek dhewe?

Ya, kita bisa laser print logo customer ing produk karo ijin lan surat wewenang saka pelanggan.Lan uga bisa nggawe kothak hadiah deign dhewe.

4. Kepiye kemampuan produksi pabrik sampeyan?

Pabrik Risingsun duwe lini produksi Lengkap kalebu Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line lan Assembling line.Kita bisa ngasilake produk nganti 50000 pcs saben wulan.

5. Apa cara pembayaran lan istilah pembayaran sampeyan?

Cara pembayaran: T / T, serikat barat, pembayaran online. Syarat pembayaran: 30% simpenan ing advance, imbangan 70% sadurunge kiriman kanggo pesenan gedhe.Disaranake pembayaran 100% luwih dhisik kanggo pesenan cilik kurang saka 1000USD supaya bisa ngirit biaya bank

6. Apa wektu produksi sampeyan?

We duwe saham spare parts kanggo paling item.3-7 dina kanggo sampel utawa pesenan cilik, 15-35 dina kanggo wadhah 20ft.

7. Kepiye carane bisa ngunjungi pabrik utawa kantor sampeyan?

Sugeng rawuh sampeyan ngunjungi pabrik utawa kantor kanggo komunikasi bisnis.Coba hubungi staf kita kanthi email utawa seluler dhisik.Kita bakal nggawe janjian lan ngatur rapat paling cepet.matur nuwun.

Q1.Carane njaluk sampel?
A: pesenan Sample bisa ditampa.Mangga kontak karo kita lan priksa manawa sampel apa sampeyan kudu.

Q2.Apa sampeyanmanufakturutawa dagang?
A: We are Pabrik saluran lantai kuningan, nanging pelanggan dipercaya kita kontrol kualitas lan kontrol dina pangiriman, supaya kita uga nindakake sawetara dagang, karo rong taun iki pelanggan ora bisa teka ing China, bantuan kita nggawe luwih kasempatan kanggo bisnis, lan entuk asil apik ing dagang.Amarga kita duwe akeh pabrik langsung kanggo kerjasama jangka panjang.

Q3.Apa pabrik sampeyan duwe kemampuan desain lan pangembangan, kita butuh produk sing disesuaikan?
A: Staff ing departemen R&D kita uga berpengalaman ing industri sanitasi, kanthi pengalaman luwih saka 10 taun.Saben taun, kita bakal ngluncurake 2 nganti 3 seri anyar kanggo njaga para pelanggan ing tataran kompetitif.Kita bisa nggawe produk khusus khusus kanggo sampeyan;mangga hubungi kita kanggo rincian liyane.

Q4.Apa pabrik sampeyan bisa nyithak merek kita ing produk kasebut?
A: Pabrik kita bisa laser print logo customer ing produk karo ijin saka pelanggan.Pelanggan kudu menehi surat wewenang panggunaan logo supaya bisa nyithak logo pelanggan ing produk kasebut.

Q5.Kepiye babagan wektu utama?
A: Umumé, wektu anjog kira-kira 15 kanggo 25 dina.Nanging mangga konfirmasi wektu pangiriman sing tepat karo kita amarga produk sing beda lan jumlah pesenan sing beda bakal duwe wektu sing beda.Kanggo pesenan cilik yen barang adol panas, biasane duwe saham.Matur nuwun kanggo kerjasama sampeyan sadurunge.

Q6: Ketentuan pengiriman apa sing sampeyan dukung?
A: Kita ndhukung EXW, FOB, CNF, CIF, lan Pengiriman Ekspres (UPS, FedEx, DHL, TNT, Aramex, DPEX, lan EMS).

Q7: Cara pembayaran sing sampeyan ndhukung?
A: Kita ndhukung TT, PayPal, Western Union, lan awis (RMB).

Q8: Apa sampeyan duwe katalog kertas utawa e-katalog?
A: Ya, please e-mail kita lan negara sampeyan butuh katalog kertas utawa e-katalog, lan kita bakal ngirim patut.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?